En dag van netwerken

EvenLaden

Wow! the power of Twitter bewees zich vandaag. Ik volg @GreenWheels op Twitter en zag dat ze een foto van een Peugeot iOn online zetten. Daardoor zag ik weer de #EvenLaden hashtag. En zo kwam ik op het spoor van het evenement EvenLaden. Een conferentie over het bevorderen van elektrisch rijden in Nederland. De lijst van deelnemers bevatte zo’n beetje de hele Nederlandse wereld op het gebeid van elektrische mobiliteit. En ik wist van niets! Dat bleek te komen doordat je er slechts op uitnodiging binnenkon.

Op de bonnefooi ben ik er naartoe gegaan, voor de netwerkborrel, en ik mocht naar binnen. Dank aan de organisatie!

EvenLaden

EvenLaden

Ik had een leuke flyer over ev2i en ik heb zo’n 20 mensen gesproken en het enthousiastme was groot. Veel mensen tipten me The New Motion, waar ik waarschijnlijk maandag de 14de een afspraak heb. Helaas waren er geen automerken (Op renault na, maar die vond ik niet), maar iemand van Doet, de branchevereniging was wel bereid ons concept via email naar zijn ingangen bij auto-fabrikanten te sturen. MisterGreen was ook vertegenwoordigd. In een Tazzari zou ik zo kunnen gaan, maar wij zijn met zijn drieën dus dat past niet.

Peugeot iOn

Peugeot iOn

Ik was niet bij de presentaties, maar de ludieke afsluiting ging zo: De wamen gaan op en neew, elektwisch.

De Duurzame Verbinding

Daarna met de trein terug, en meteen door naar De Duurzame Verbinding. Ook daar nog genetwerkt en veel enthousistme als reactie. Ook de inspirerende film “So right so smart” werd vertoond.

Dit moet lukken.

De Duurzame Verbinding

De Duurzame Verbinding

This entry was posted in Voorbereidingen and tagged . Bookmark the permalink.