Dag 0: Naar Eindhoven

Na gisteren, de inpakdag, zijn we vandaag vertrokken naar Eindhoven.

Alles verliep volgens plan, behalve dat we niet rechtsaf de A2 op mochten vanaf de A12. Dus door IJsselstein heen en een stuk verder er weer op. Nee, mocht ook niet, weer terug, nóg een stuk verder erop. (Dan merk je wel dat de kilometers “vreten”).

In Vianen tot 92% volgeladen. Toen rustig naar Eindhoven, door scenic Den Bosch, rustig aan, om uiteindelijk nog wat over te houden om nog te kunnen demoën. Bij aankomst hadden we nog 49km dus dat ging prima.

Voor vrienden van mijn vader, en mijn broer, die voor de gelegenheid ook in Eindhoven was, 3 demoritjes gemaakt (de bedoeling is dat alles op deze kaart komt) en nu hangt de Nissan LEAF van Terberg Greenlease aan een gewoon stopcontact.

Onze bagage is 79 kg. Dus eigenlijk is het alsof we met 4 mensen in de auto zitten.

Morgenochtend definitief van start! Wel spannend hoor!

Wat tech-talk:

Het verbaast me, dat na 5 uur laden, de accu al weer voor 90% vol is. Officieel zou ie daar circa 7 uur over moeten doen. De lader trekt precies 2370 Watt, en er staat 237 Volt op het stopcontact. (die 10 Ampère kloppen dus wel heel precies). Hij presteert dus echter om van 35 naar 165 km te gaan in 5 uur. Dit is boven verwachting en praktisch voor ons lunch-laad-plan.

This entry was posted in Dagverslagen, Opladen, Snelladen and tagged , . Bookmark the permalink.