Dag 27: ev2i is terug in Nederland!

Jawel! We hebben het gehaald! ev2i is terug in Nederland. Hier het dagverslag, later de overall conclusies.

174 Km, totaal 3102km. Het hotel in Houffalize bleek toch (zie het dagverslag van gisteren) € 90,- voor 2 volwassenen te zijn. Absoluut een goede deal dus. Na een lekker ontbijtje gingen we op pad met zo’n 170 km voor de boeg. Of we het zouden gaan halen was nog niet duidelijk. Boven op een Ardense heuvel niet, in de dalen wel.

In Tongeren hebben we bijgeladen en wat gedronken, de bareigenaar zei resoluut: Natuurlijk meneer, geen probleem. Stopcontact 29. En in een uur was onze accu voldoende vol om Eindhoven zeker te halen. Bovendien wordt de actie-radius-indicator in het platte landschap betrouwbaarder! We hadden het waarschijnlijk wel gehaald. Maar dan hadden we wel moeten door sukkelen met 50km/h. Met dat uurtje erbij, konden we normaal rijden.

Om 16:10 waren we thuis. We werden ontvangen door mijn vader, die van ons een lekker flesje Toscaanse wijn kreeg, elektrisch vervoerd naar Nederland. Hij had al eten in huis gehaald (Jawel: van de EkoPlaza). En zo zaten we om 19:00 aan tafel en zit de was al in de wasmachine! O, en de auto aan stopcontact 30.

This entry was posted in Dagverslagen, Opladen and tagged , . Bookmark the permalink.